Utmana din världsbild

Vad är meningen med livet? Det är en fråga man omöjligt kan svara på och ju mer man grubblar på den, desto mer svårsvarad verkar den bli. Livet självt är ett stort mysterium och i alla tider har folk vänt sig till religiösa uppfattningar för att få svar, det är tryggt att tro på något.

Njutning i utmaningen

Jag har valt att tro att livet måste få gå ut på att vara lycklig, njuta av allt vackert och älska mycket. Ju mer positiv man lyckas förhålla sig till saker och ting, desto större värde har ens liv. Det är inte alltid lätt, men man bör göra så gott man kan.

Ett sätt att få ut lite extra av livet är att utmana sig själv på olika sätt, i riktningar man trivs. Att resa är ett ypperligt sätt att utmana sig själv på, men jag menar riktiga resor, inte all-inclusive-semestrar till Mallorca. En riktig sådan resa bär till platser som Sydamerika, Asien och Afrika, eller till en spännande storstad i Europa. Det handlar om att uppleva något nytt, möta andra kulturer och insupa ett annat klimat.

Livsförändrande resor

Det finns en svensk resebyrå som erbjuder fantastiska resor till alla länder på den sydamerikanska kontinenten, resebyrån heter Inca Tours och har organiserat resor till denna mytomspunna del av världen i mer än 30 år. Res till exempel till Peru och Påskön och upplev miljöer du inte ens kunnat drömma om. Denna typ av resor förändrar ens liv!

27 Jun 2016