Smidigt med hemleverans av fisk

Något som har funnits ett bra tag, det är ju hemleverans av så kallade matkassar. Det är ju då ett visst antal råvaror samt recept på vad man ska laga med dessa. Jag som älskar fisk, jag föredrar dock att få fiskbil hemleverans. Ett bra företag som levererar fisk, men även en del annat, det är Sydfisk. Just att få hem färsk fisk från fiskbil är ju perfekt. Även om en del städer ställer upp fiskkbilar på torg med mera, så kan det vara skönt att få det man behöver direkt hem. Särskilt nu under coronatider då många inte vill ge sig ut alls.

Smart få maten till dörren

Utöver fisken så beställer jag även en massa annan mat online. Tycker det är grymt smidigt att kunna sitta vid datorn och beställa de råvaror jag behöver eller vill ha, betala en summa för leverans och sedan få det till dörren. Jag slipper bege mig ut, gå i affären, köa i kassan och packa ner allt. Sedan är det ju även mindre risk att man plockar på sig en massa onödigt, som man annars kan göra om man går i affären, särskilt om man handlar då man är hungrig.

Så smart att det finns många olika online alternativ för att få hem det man vill ha, oavsett om det är fiskbil hemleverans eller om det är annan mat man vill beställa hem till sin dörr.

9 Nov 2020