Inreda med tavlor och posters

Tavlor och posters kan verkligen förhöja ett hem. Det som är så bra med just posters, är att de går att rama in och att de finns med en massa snygga motiv och i olika storlekar. Tips från mig är att sormlandsbilder.se värt ett besök. Där finns vackra posters med motiv just från Sörmland.

Fördelen med att använda posters är att det ofta är bra mycket billigare än att köpa färdiga tavlor. Det är då lättare att kunna byta ut dem då du känner för förändring. Att inreda med dem är enkelt. Sätt dem en och en, eller skapa som en vacker tavelvägg med dem. 

Häng dina posters på ett snyggt sätt

Rama gärna in dina posters med snygga ramar. Sedan kan du ha många små tillsammans. Stora posters passar bättre att hänga för sig själva. Ska de hängas symmetriskt, se till att mäta så att du får alla mått rätt. 

Ett annat sätt att göra det på är att skapa en tavelvägg med dem. Det går att göra med posters, fotografier, tavlor och annat i ramar. Det är snyggt att ha en hel vägg med dem. Ett bra tips är att lägga dem på golvet först och arrangera om dem så som du vill de ska sitta innan du börjar spika för att hänga upp dem. 

Det går även att satsa på en enda stor poster med en maffig och snygg ram som pryder ena väggen.

5 Jun 2021