Ha det lugnt och skönt på Kuba

Om du vill ta en lugn och skön semester, varför inte titta närmare på en resa till Kuba. Där kan du sitta på Hemingways favoritbar, dricka cubra libre och avnjuta en inhemsk cigarr. Det är det perfekta sättet att stressa ner på! Du kan se och göra så mycket eller så lite du vill helt enkelt!

Liuvet i Havanna är lite långsammare, det är rena rama 50-talsidyllen är fortfarande och det märks på de bilar som körs runt över kullerstenarna. Du kan njuta av sköna promenader vid Malecón som är den långsträckta havspromenaden med vajande palmer och varma karibiska vindar. Varför inte även passa på att kolla in en cigarrfabrik eller om du föredrar sol och bad så kan du ta dig till Varaderos vita stränder

Boka en resa och njut

Om du känner att resa till Kuba är något som lockar, varför inte bara ta och boka en? Inca Tours har bra paketresor till Kuba, och det passar bra att åka dit året om, men högsäsongen är mellan november och april. Läs mer om Kuba och Havanna i en artikel på Aftonbladet. Om du reser med Inca Tours så kan du dels få en skräddarsydd resa eller ta ett av deras färdiga paket. Det gör att du slipper stressa med vad som ska göras när. Då är det förbestämda sevärdheter och mål som ska upptäckas och det kan vara skönt att bara få följa med och vara så att säga.

17 Sep 2018