Gör mobilen till en fräck accessoar

Har ni tänkt på en sak? När man köper en smartphone idag, så är de rätt trista. Visst, de kommer i guld, svart, rosa och så vidare, men hur kul är de på en skala, egentligen?  Det är bra mycket bättre att köpa ett snyggt mobilfodral då tycker jag. Det finns ju mobilskal till olika telefonmodeller på nätet att köpa! Själv har jag beställt ett Iphone 8 skal hos Bjornberry. På deras sida fanns det massor av snygga mobilskal och mobilfodral. Det med en massa motiv och det till olika sorters smartphones. Med rätt sorts skal till mobilen så kan man ju göra om den till en accessoar. Är ju helt perfekt!

Matcha med det du har på dig

Om man vill ha en outfit som är helt rätt så är det inte bara kläderna man ska tänka på. Det är även alla olika accessoarer. Inte bara smycken, skärp, väska och sånt. Det är hur fräckt som helst att matcha mobilens skal med det man har på sig. Eftersom att skalen på bjornberry.com dessutom är billiga, så kan man ju köpa flera av dem. Då kan man byta dem som man behagar.

Det ger ju ett skydd med

De flesta av oss har nog upptäckt hur sköra mobilerna är idag. Tappar man dem i golvet är det lätt att de blir skadade. Med ett skal eller fodral till mobilen så skyddar man ju dem mot detta, på ett bra sätt. 

21 Dec 2018